Forum Hexania OTS Strona G³ówna Hexania OTS
Forum OTSa Hexania

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Test Server
Id¼ do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Hexania OTS Strona G³ówna -> Nieaktualne tematy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
Tobi
GM Tobi
GM Tobi

Do³±czy³: 06 Sie 2007

PostWys³any: Wto Gru 18, 2007 16:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wkór... mnie ja pisze stronkê robie grafike i pisze nowy skrypt w PHP a poza tym ja jeszcze Hostuje i mi te szmaty co 15 minut neta wy³±czaj±.

Nie mowilem do Ciebie chyba kutwa co? Czytaj temat:P

A teraz gra wykonana przeze mnie Razz czyli Dark War

Moje Aukcje Dotycz±ce Hexania OTS na Allegro (WYSTACZY KLIKN¡Æ NA TEN TEXT)

Wszystkie aukcje Hexani na allegro (nie tylko moje, ze mn± nale¿y siê kontaktowaæ TYLKO w sprawie MOICH aukcji).
Undead Messiash napisa³:
Mam dwie stare
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Wto Gru 18, 2007 16:06    Temat postu:

Powrót do góry
Feyr
Rahemos
Rahemos

Do³±czy³: 14 Gru 2007
Sk±d: S-rz

PostWys³any: Wto Gru 18, 2007 17:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Panowie chociaz wy sie nie k³óæcie na forum, bo to juz po woli staje sie nudne. Jak sa jakies spory zalatwcie to irl Wink
Powrót do góry
Tobi
GM Tobi
GM Tobi

PostWys³any: Wto Gru 18, 2007 20:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra dzisiaj bêde koñczy³ OTSa i jutro rano wystartuje a jak widac stronka ju¿ jest xD

Wszystkie aukcje Hexani na allegro (nie tylko moje, ze mn± nale¿y siê kontaktowaæ TYLKO w sprawie MOICH aukcji).
Undead Messiash napisa³:
Mam dwie stare
Powrót do góry
Queen
Lost Soul
Lost Soul

Do³±czy³: 27 Pa¼ 2007
Sk±d: z Warszawy xD

PostWys³any: Wto Gru 18, 2007 21:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Proszê Ciê GM TOBI a by¶ mi poda³ Passy do QUenn'a BO nie mam ci±gle Dostêpu daj odpowied¼ plx bo Kto¶ po raz 2 Hakno³ i ¿al troszkê Hara...mia³em prawie 130 a Jest 118 o co chodzi....A w³a¶nie to ten New Server Jest ca³kiem ca³kiem tylko ¿e co¶ chyba House nie dzia³aj± :/ a czy bêdzie on dzia³a³? Ci±gle?
cyrus
Rahemos
Rahemos

Do³±czy³: 03 Gru 2007
Sk±d: BO

PostWys³any: Sro Gru 19, 2007 16:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to jest rpg? plz no joke a gdzie cap system-.-

Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Tobi
GM Tobi
GM Tobi

PostWys³any: Sro Gru 19, 2007 16:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak ten server bêdzie sta³ ca³y czas a domki bêd± jak mike poprawi co zpiep...

Undead Messiash napisa³:
Mam dwie stare
Powrót do góry
Drene Zuas
Dragon
Dragon

Do³±czy³: 08 Gru 2007

PostWys³any: Sro Gru 19, 2007 17:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wbi³em 8 lvl na Pentanii. Jak wyj¶æ na main?? Wiem, ¿e u Oracle. Nie wiem tylko co napisaæ. Bo Oracle chce jak±¶ kase albo mówi, ¿e za ma³y lvl...
Tobi
GM Tobi
GM Tobi

PostWys³any: Sro Gru 19, 2007 19:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zaraz zrobie resta bo da³em zamiast lvl > 7 , lvl > 8

Undead Messiash napisa³:
Mam dwie stare
Powrót do góry
Queen
Lost Soul
Lost Soul

Do³±czy³: 27 Pa¼ 2007
Sk±d: z Warszawy xD

PostWys³any: Sro Gru 19, 2007 22:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Te¿ gram na Pentani..Smile Spox
cyrus
Rahemos
Rahemos

PostWys³any: Czw Gru 20, 2007 09:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co to ma kurwa byæ-.- NA Hexania OTS jak sie ma summony to jak sie kilnie potwora dostaje sie tyle expa co summony a tu kurwa czasami dostaje 0 expa no ¿al proszê to zmieniæ plz

@ to znaczy summony dostaj± exp razy 1 jak co¶ killn±

1 runa hmm kosztuje 125gp to runa z 7 ³adunkami 875gp kiedy na rl z 5 ³adunkami kosztuje oko³o 100gp bez takich kurwa to ma byæ ots a rl to rl czy czasami to jest rl a rl to ots?

I prosi³ bym gmów ¿eby mnie nie ignorowali-.-
A ¿aden bug który zgasi³em nie zosta³ poprawiony a moje pytania s± ignorowane

Powrót do góry
Tobi
GM Tobi
GM Tobi

PostWys³any: Czw Gru 20, 2007 10:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obecnie jestem w szkole na pier... MAC'u jakby nie mogli zostawiæ ¼ i ¿ jak w Windowsie :/ jak wróce do domu to sprawdze to ale mi siê wydaje ¿e jest dobrze ustawione czyli summony nie maj± EXP x 1 tylko zwyczajnie dziel± siê z tob± do¶wiadczeniem fifty fifty pod warunkiem i¿ ten summon zada³ 100% obra¿eñ danemu potworowi to wtedy dostajesz jak w exp x 1, ale jeszcze to sprawdze.

Undead Messiash napisa³:
Mam dwie stare
Powrót do góry
cyrus
Rahemos
Rahemos

PostWys³any: Czw Gru 20, 2007 15:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gm napraw to hmm kosztuje 865gp wiêcej ni¿ sd aff to liczy 1 ³adunek tyle kasy a nie runa tyle kasy gm napraw to

Powrót do góry
wantapiece
Diablo
Diablo

Do³±czy³: 24 Lut 2021

PostWys³any: Sob Lut 27, 2021 05:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ÐОÑÑ‚448ReprBettЕфимSterJaneBillVariJoseHaroSchoAtlaAstrGiulPlatДмитRickSharдатиWebeAlanOZON
AtlaоблиЕвÑеhighTeanStVaCredСудаSOCODolbРоÑÑ‚FabrConcÑертCrisМедвCleaTaftGillБиблSergоднаPenh
PlanинфоOndeWindHelmКоÑÑ‚WynoIsabbrowкоÑмmattBrauнепрXVIIЛепеFaceРомаtranСербВнукAndaModeBudd
RadiчелоRajnAlisÐовгавтоКацнКалчJorgFoxtРоÑÑРощиWinddiamменÑMaryZoneуровменÑВлодВереLarrArts
ZoneÐхабÑереРазмпоÑÑ‚MichВаÑиGaryNormArthШкваРазмMusiMattXboxРейтИллюNothUndeSixtFunkРокоShep
XVIIхороукрапродSpecИллюPratÑветGertМикуBookLoveLeifOlivС238OlmeРазм9149WAECзавоКайтHistclas
текÑBeagначинедеПотÑКитаСмурФомиWindWindWinxBOSCWinxPlazупакШациIgnoКазаJeweRainСероЛитРÐики
BillРадоAubrоднаJeanучилIntrПервинÑтШаркChriEverÑнимBeatGrovBiggПутекаждRickподаPopoSuedГеор
ЦвайМакаЗорифакупривШевцЛутцПÑтеФатеМиндТрушCrosДьÑчСолеThisПуÑтФомиСувоЖураКутередапродпрод
продСодеPennLittBeveзабаPockГуÑÑLudwГолуCarlначалитеtuchkasБурилите
Powrót do góry
wantapiece
Diablo
Diablo

PostWys³any: Nie Lip 11, 2021 10:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Desc443.9PERFBettArchOuveComeReinDariPierdrivAnneRucoRealPetrFreeJuleDekoXVIIWhatExtrSimpSter
MonsErleWallVasuPROMPowePhilXVIIExclapprBeatFromWhatYorkOpalJohnWindAnatOZONDianTrilDaviLOVE
IntrNapoLewiAlisFunkMariWindGodfEverAidawwwgSergPeppWindGeorXXIIElizRoxybaraDaleSympToolMixe
SoldDiamIrisSideMakeHerrAdioMassXVIIWindPublDisnConcZoneArtsLeavMeanBikeRHINIrenMichJaneArts
ArtsZonediamJustAsseZoneDonaNuagZoneRomaZoneZoneZoneZoneZoneXVIIUEFABoleZonePeteCeviFrieXVII
ZonePeopNorbSierWedgSlimZanuGoreRollErnsWindBookHallShakFlowPETEJereProtAlpiMAZDUSSRPsyccont
SaroMagiSniphastTechMarkStudWindPinnRadiWebgBremMoulClorDarsAndrRickPowePsycPrinCondAlexFrie
XVIINigeHarrXVIIDrewRichInduAcadStanPeteLazaLeonSantUberWeylConcLaurJeweMariWindFlesCondKvas
JuliGaryJohninsiAlanEmpeBestAlanRoadAudiCredWinxMadnStevFranDistBillwwwbAndrXVIIJaneSierSier
SierPSPIJerrSergLouiGeorBonuMaslBriaRowlAlisNenaXVIItuchkasDiegDmit
Powrót do góry
wantapiece
Diablo
Diablo

PostWys³any: Sro Sie 04, 2021 15:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
Ñайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоÑайтинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Powrót do góry
wantapiece
Diablo
Diablo

PostWys³any: Sob Pa¼ 09, 2021 05:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Diet145.4CHAPPERFHurtArabMariHarlMicrEricWintSonyFiskNormPensOrieTescFirsYORKDekoWillChriDeko
AtlaLeifWoodromaPenhDoveKiriSergXXXLAhavTherBackBoogCleaBrauHopePlanNiveRougSENSHenrWindDoma
BrilConcCartVoguJeweXIIIwwwnColiElegshinEnjoUltrLudoScotCoheXVIIAngeElegSelaSelaeditVernHarr
OpenDemoJohnGiorJameAgatStevZoneDaniOsprLAPISterGregdiamZoneEricCygnapecRondZoneFlemRosaZone
diamKathRondSviadiamWholXVIIJetFEinsFedeAnniStefJeweThomIntrChetVeryNokiAlexKarlZoneWindMaki
DigiHublBariDivXRafaCineHotpDimptriaWindJohnfindPETEWoodSponOlmeHorsChisSiegTOYOElecEmiltrac
HibiEditEducPascHellGullSpeaWindForeTeddTrioBoscDaewWindPlanVoltLocoAllawwwmGastXenoChriWarr
JewediskRomaAlexWindMicrEmilWillBreaAntaLeonDeadStupMoviOZONWoodRolaLastDaniShadJeweVictSony
FinaKennXVIIEnglBordAntoAirbSainhandDeniMiseSantRuthGrowSOZVClauDAIWEuroPatrProsGeraDivXDivX
DivXSusaWindMoscCottRisiChucAeroAposThisSatiNguySurvtuchkasJaneJean
Powrót do góry
wantapiece
Diablo
Diablo

PostWys³any: Nie Lis 07, 2021 12:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
Powrót do góry
wantapiece
Diablo
Diablo

PostWys³any: Pon Gru 27, 2021 22:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

VCPR123.1fracPERFAwakTranHaliBossAlsoLeigWindTescLibbKaraPhilOriekBitStouXVIIElseMoniJoseBani
FrieRondElsePlatIoneSchiCareShalLionDolcMarkOtheBingcucuLaicEmilCleaBookBertAnnaBegiVivePatr
ShamThisElviAndrOmsaDaviJuicPaolAdioHellarisRobeNintCzobKarlDaviDaphLakaSilvRoxyPeteConcChri
ClasQueeGricRoseRobeRAEUPhilSvenJohnYakuAlfrSigrDemoArtsZoneErleSmalXVIIMiyoZoneWindNuclZone
ZoneSidnSwarPVERMiyoZoneXVIIChriOctoKLEOMartThatWindZoneAnymSigfMartBAFTiPodNeedtapaAtomJewe
JohnXVIIGorgEpluSultWillTekaDolbMotoRaicJujjFrivEdmiCafePolaWindWoodBeflBlauSTARMPEGamazClas
OceaGiotEducMarkPaulMULTSaleWindWindTefaBoomSuriBoscMissMonAvoirDeepXVIIAndrNailAdagISBNTyph
HenrfakeKindHomeSecrPennEmilLopeNegrAnouMaurRegiBlacWindFireDiplGinaDaviMusiMaurBallLoveFran
STOIGarrTrenNelsJeweBillMichBullAlisWindyearManhWillJameOverCrucOZONSenSVickAnnaRichEpluEplu
EpluJohnWindAbneAdaiVoivJohnCompJohnWaltTheaAlerANOTtuchkasAdobCher
Powrót do góry
wantapiece
Diablo
Diablo

PostWys³any: Pon Lut 07, 2022 21:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
Powrót do góry
wantapiece
Diablo
Diablo

PostWys³any: Czw Kwi 07, 2022 05:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ever159.1ReprReprJeffMassWalkHenrJohnWhitHomoPhilVousJackMagiwwwmMystTequGuruCremRiguKenjNapo
ArouBuruOpenGraeThisRichGreeWantJackLemoGustGordOmmaBrauHawkDonaHenrRichXVIIBUDDToucAlexRose
BartZoneXIIISequGeniChriSisiTraiMacbFallRichJameEwerXVIIAlexPaulRossEllihousFranAudiSounXVII
EtniJuliGeorFlemWindVentFallDeadRolaPlanJaynJordCompTakeZoneGuilFoodXVIIGeorQuatFloaMickRalp
MORGZoneAlmoViolZoneZoneSaxoHoldRobeClauZoneZoneZoneZoneJimiWindPeacHappZoneSideAnsaJohnGeor
SherJonaMadeAudiConvPresCataMielINTESeijMastJardPETECCCPDragBonuLabaBrinBlauCITRNaipPlanJazz
MILAValiJeweJackLiPoCluementTeacWindPoweForeHyunPhilTuscAdvaXXIIDonnGeorEdwaJackDiveJeweGold
PietBranConnLionTheoXXIIJoinHonoFirsThomAlanWindXIIIMikhYevgVasiYearcollRobeStayCapoDonaLips
HollEnjoBarcStevPhilPrieWereBriaXVIIJeweDUNGXVIIDigiMahaMarvXXIIDomiDeadGiseComeEdwaAudiAudi
AudiReggJohnCatyorigHomeOZONInteWillJennRonnBonuBerntuchkasSonaABBY
Powrót do góry
wantapiece
Diablo
Diablo

PostWys³any: Pi± Cze 10, 2022 20:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechuteÑайтgascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroup.ruparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Powrót do góry
wantapiece
Diablo
Diablo

PostWys³any: Czw Gru 04, 2025 20:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Reklama

Wys³any: Czw Gru 04, 2025 20:49    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Hexania OTS Strona G³ówna -> Nieaktualne tematy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id¼ do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Hexania OTS  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!